Wat is er nieuw

Nieuw in het assortiment: LED Wall-Mounted

OPPLE Wall-Mounted EcoMax

Opple Lighting introduceert de LED Wall-Mounted EcoMax, een slagvast (IK10) en tevens stofvrij- en waterbestendig (IP66) armatuur. Het kan onder meer worden toegepast in portieken, parkeergarages, scholen, stations en andere applicaties waar een vandalismebestendig armatuur vereist is. Het armatuur heeft het SKG certificaat “slagvast” en mag daardoor ook toegepast worden in projecten waar het Politiekeurmerk Veilig Wonen voorgeschreven is.

Met een lichtopbrengst tot wel 1100 lumen is de LED Wall-Mounted 13W een goede vervanger voor slagvaste armaturen met 2x CFL 18W. Dit betekent een energiebesparing van meer dan 60%. Een ander voordeel is dat het armatuur direct 100% licht geeft na inschakeling zonder opwarmtijd of knipperend lichteffect. Het armatuur heeft een comfortabele en uniforme lichtverdeling. Dit komt onder andere door een efficiënte en homogene afdekkap.

Tevens bestaat de optie voor een gecombineerde bewegings- en daglichtsensor die een handmatige schakeling overbodig maakt. Er is altijd licht op het moment dat dat nodig is. Noodverlichting is op aanvraag verkrijgbaar.

De LED Wall-Mounted is verkrijgbaar in een ronde en vierkante uitvoering. Het armatuur heeft een eenvoudige aansluiting, dus is eenvoudig te installeren.