"Wie anderen helpt hun dromen te verwezenlijken, kan zo ook zijn eigen dromen waarmaken”

Vanaf de oprichting van Opple Lighting in 1996 is ons uitgangspunt altijd geweest dat we anderen willen helpen. Een fundamentele gedachte die bepalend is geweest bij alles dat we hebben gedaan, hebben gezegd en hebben bereikt. Zo konden en kunnen we win-win situaties realiseren met onze medewerkers, leveranciers én vooral ook met onze klanten.

Anderen helpen is bij Opple eigenlijk de drijfveer die al onze dagelijkse activiteiten stuurt. Het is een mindset die we bij elke gelegenheid stimuleren, belonen en in de praktijk brengen. En het is één van de redenen waarom Opple bekend staat als een bedrijf dat zorg hoog in het vaandel heeft - een bedrijf met mensen die voor hun collega's, klanten én partners zorgen.

En dat heeft voordelen voor iedereen die met Opple in contact komt. Zorg -oprecht en betrouwbaar zijn- leidt immers tot meer dan alleen zakelijke commitment. Het stimuleert passie, overtuiging en trots. En omdat deze aspecten diep in het DNA van ons bedrijf geworteld zijn, leidt dit altijd tot zakelijke uitmuntendheid.

 

Mrs. Ma