Wat is er nieuw

Get SMART with OPPLE!

Get SMART with OPPLE!

Installatie van het Smart Lighting systeem van OPPLE is extreem eenvoudig: de armaturen kunnen zo uit de doos gemonteerd worden en op het stroomnet worden aangesloten. Er zijn geen extra bekabeling, gateways, servers of regelapparaten nodig. Alle armaturen kunnen met de OPPLE Smart Lighting-app worden bediend. Met de OPPLE Smart-sensoren kan extra energie worden bespaard.

Dynamische ledverlichting met unieke eigenschappen.

INSTALLEER IN ENKELE STAPPEN OPPLE SMART LIGHTING LEDVERLICHTING IN EEN BESTAANDE INSTALLATIE.

Zou het niet fantastisch zijn: een slim verlichtingssysteem, dat in een handomdraai te installeren is als toevoeging op een bestaande installatie. Zonder extra bedrading, gateways,
servers of regelaars. Een systeem waarbij de verlichtingsarmaturen in het plafond kunnen worden ingebouwd en rechtstreeks uit de verpakking op het elektriciteitsnet kunnen worden aangesloten. En de switch waarmee u het licht direct bedient? Die werkt ook eenvoudig draadloos.

OPPLE laat u kennismaken met Smart Lighting; een flexibel systeem waarin u eenvoudig verschillende lichtscènes per ruimte instelt. U schakelt op ieder moment over naar de gewenste scène, passend bij de activiteit op kantoor of in het schoolgebouw.

Hoe slim wilt u het hebben?

Oók slim aan OPPLE Smart Lighting, is dat de Smart Sensor zowel beweging als het aantal lux in de ruimte meet. De hoeveelheid licht die het OPPLE Smart Lighting systeem afgeeft, wordt direct aangepast aan het binnenvallende daglicht om hetzelfde lichtniveau te behouden en nog meer energie te besparen. Ook is het mogelijk om het licht automatisch te laten dimmen naar een instelbaar niveau; ideaal op de gang van een schoolgebouw of hotel. Alle armaturen kunnen worden bediend met de gratis OPPLE Smart Lighting App.

Eenvoudig in te stellen in maar een paar stappen!

 

   

Ideaal voor alle toepassingen

Het OPPLE Smart Lighting-systeem bestaat uit lampen voor kantoor en industriële omgeving. Er zijn verschillende SMART-panelen en downlights voor uw kantooromgeving. De OPPLE Smart Highbay en OPPLE Smart Waterproof zijn vooral bedoeld voor magazijnen, productielocaties en parkeergarages, waar de combinatie met de OPPLE Smart Microwave-sensor maximaal energie bespaart wanneer er niemand aanwezig is. Of het nu gaat om een machinehal of klaslokaal, alle toepassingen zijn mogelijk met het OPPLE Smart Lighting-systeem. Wanneer u een gang binnenloopt in een school, parkeergarage of ziekenhuis, is het prettig als u wordt verwelkomd door goede verlichting.

"Een systeem dat maximale energiebesparing mogelijk maakt dankzij sensoren met aanwezigheidsdetectie én daglichtregeling.”

 

Op basis van het binnenvallende daglicht, stelt het Smart Lighting systeem de intensiteit van de kunstmatige verlichting bij.

 

Schijnt het zonnetje en wordt het lichter?

Dan zal de verlichting aan de raamkant geleidelijk worden gedimd. Het totale lichtniveau blijft daardoor gelijk. Doordat verlichting wordt gedimd, kan er een extra energiebesparing bereikt worden bovenop het gebruik van led en de
aanwezigheidsdetectie. Wanneer u de gang van een school, hotel of ziekenhuis betreedt, is het wel zo prettig als u te allen tijde verwelkomd wordt in een enigszins verlichte ruimte. Gelukkig kunt u rekenen op de corridor functie van OPPLE Smart Lighting.
De corridorfunctie zorgt ervoor dat de verlichting in een ruimte niet helemaal uitgaat wanneer er niemand aanwezig is, maar automatisch dimt naar een lager niveau. Op deze manier brandt er altijd een kleine hoeveelheid licht. Ideaal op de gang van een school wanneer de lessen bezig zijn, of gedurende de nachtelijke uren op de gang van een hotel. Zodra er personen gedetecteerd worden, gaat de verlichting weer op vooraf ingestelde sterkte branden, bijvoorbeeld van 10% naar 100%.

How Smart?

Wilt u dat de verlichting na verloop van tijd alsnog volledig uitgaat, dan is dit tevens eenvoudig in te stellen. Doordat de verlichting niet continu 100% brandt, wordt een aanzienlijke hoeveelheid energie bespaard. De kroonluchter bij de entree, de tafellampen op de bureaus en de sfeerverlichting in de koffiehoek; ze worden weleens vergeten aan het einde van de werkdag, en overdag brandt er soms onnodig licht in de vergaderruimte. Met het Smart Relais is het mogelijk om ook deze armaturen te integreren in het smart systeem van OPPLE. Dankzij de op afstand bedienbare schakelaar
is het niet meer nodig om met aparte schakelaars de decoratieve verlichting te bedienen. Alle verlichting gekoppeld aan het Smart Relais beweegt automatisch mee met de smart armaturen van OPPLE. Zo schakelt ook de sfeerverlichting boven het barretje in de koffiehoek automatisch uit wanneer er geen personen gedetecteerd worden. Zelfs de lampjes in de kerstboom worden niet meer vergeten! Het Smart Relais kan tevens worden bediend via de App.