Wat is er nieuw

Give SMART energy to students

Why Opple Smart Lighting?

De evolutie naar een digitale wereld is een realiteit, studenten en leerkrachten maken dagelijks gebruik van technologie die hun leven op school makkelijker maakt.

Agenda? Die staat op je telefoon.

Projectors? Die hebben plaats gemaakt voor Smart of DIGI borden.

De volgende SLIMME stap om het leven op school aangenamer te maken is SMART LIGHTING. Maar hoe?

Slimme Verlichting voor uw COMFORT.

Wat gebeurt er wanneer de zon schijnt en het lichter wordt in de klas? De verlichting zal aan de raamkant zachtjes dimmen en zo het gewenste lichtniveau optimaal houden. Het systeem garandeert hierdoor een maximale energiebesparing.

Wat gebeurt er in de gangen? Het SMART systeem zal de verlichting dimmen als er geen beweging is zonder het volledig uit te doen waardoor er steeds een minimum aan licht is en de veiligheid kan worden gegarandeerd. Zodra er weer iemand in de gang komt en het systeem beweging detecteert gaat het lichtniveau weer van 10% naar 100%.

Lemand heeft nog ergens het licht laten branden? Geen probleem, wanneer iedereen het gebouw heeft verlaten gaat alles automatisch uit! Energiebesparing gegarandeerd!

  

Slimme Verlichting voor het HUMEUR.

Zoals het zonlicht een positief effect heeft op ons lichaam, kan de verlichting in onze omgeving ook effect hebben op ons humeur, productiviteit en ons energieniveau. Functionele verlichting helpt de studenten om meer gefocust en gemotiveerd te blijven doorheen de dag waardoor de leerkrachten het maximale uit elke dag kunnen halen.

Door de verlichting te dimmen tijdens een presentatie verbeteren we de visibiliteit en de kwaliteit van de lessen voor iedereen. Ondertussen creëren we een sfeervolle verlichting en een ontspannen omgeving tijdens de lunchpauze.

  

Hou alles ONDER CONTROLE met de slimme verlichting.

Het systeem kan dus volautomatisch werken, maar de leerkrachten behouden de controle over hun eigen klaslokaal door middel van de draadloze Smart switch of via onze Smart app (Andriod/iOS).

Wil je graag een live demo?

Reach out to us

Give SMART energy to students!