Wat is er nieuw

Nieuw in het assortiment; Clio LED Module

OPPLE LED-module CLIO

Opple Lighting introduceert de LED-module CLIO, waarmee een traditioneel armatuur gemakkelijk omgebouwd kan worden naar een efficiënt LED armatuur.

Het ombouwen is simpel met Opple’s LED-module CLIO. Eerst wordt de oude lamphouder en eventuele ballast verwijderd. Vervolgens wordt de LED-module gemonteerd met de bijgeleverde magneten of schoeven. Zowel een metalen als niet-metalen armatuur kan zo dus snel en gemakkelijk worden omgebouwd.

Met een lichtopbrengst van 1.400 Lumen en een warme kleurtemperatuur (2700 Kelvin) is de LED-module de vervanger van een 100 Watt traditionele lichtbron. Het lage stroomverbruik van slechts 16 Watt zorgt voor een energiebesparing van 84% en maakt het een zeer efficiënte LED-module.

Een ander voordeel van de LED-module CLIO is de schaduwvrije en uniforme lichtverdeling. Deze is  veel beter dan wanneer er een traditionele lichtbron in het armatuur zit en zorgt voor comfortabel licht. Tenslotte past de LED-module CLIO door zijn platte design ook perfect in een plat armatuur.

In Europa zijn enorm veel armaturen geïnstalleerd die nu dus gemakkelijk omgebouwd kunnen worden naar een energiezuinig LED armatuur. Met grote voordelen voor de eindgebruiker; energie besparen met een korte terugverdientijd en een betere, comfortabele lichtverdeling.