Wat is er nieuw

Nieuw in het assortiment: LED Streetlight

OPPLE LED Streetlight

De nieuwe oplossing voor openbare verlichting.

 

OPPLE heeft ruime ervaring met verlichting voor zowel binnen- als buitenomgevingen. Voor goede kwaliteit LED-verlichting, een scherpe prijs, een passend lichtadvies of ‘n vriendelijke, snelle service is OPPLE Lighting met een breed assortiment LED producten altijd een goede keus. Het assortiment van OPPLE blijft doorgroeien en wordt nu in de breedte uitgebreid met een familie voor functionele buitenverlichting. Een voor OPPLE nieuwe familie met een breed toepassingsgebied van buitenterreinen tot woonomgevingen en van fietspaden tot straatverlichting.

Met deze nieuwe aanwinst in het OPPLE portfolio heeft u een uitermate goede oplossing. Met dit armatuur bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. De in “gegoten aluminium” behuizing staat garant voor duurzaamheid, heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is zeer eenvoudig te monteren op diverse masthoogtes.

De nieuwe OPPLE LED Streetlight is beschikbaar in 4000K, met een hoge CRI >80 en een levensduur van 50.000 uur (L70B50). De efficiëntie is hoog (tot 125 lm/W) bij de lichtopbrengsten van 2500, 4600 en 7500 lumen. Hiermee bent u in staat om een veilige en optimale openbare verlichting te creeëren, met maximale uniformiteit en afstand tussen de masten. De bijbehorende accessoires voor diverse masten en wandmontage maken dit product uitermate geschikt voor een breed applicatiegebied.

De OPPLE LED Streetlight is de eerste in een serie van armaturen voor functionele buitenverlichting die OPPLE op de markt gaat brengen. Bij deze armaturen bent u verzekerd van hoge kwaliteit producten dankzij de OPPLE kwaliteitsnormen, zoals onder andere ISO, TüV en ENEC certificering. OPPLE biedt u een garantie van 5 jaar op deze armaturen. OPPLE producten zijn snel beschikbaar vanuit eigen voorraad. Daarnaast staat OPPLE altijd klaar om u de beste service te verlenen en willen we u graag helpen met onder andere een productvraagstuk, projectuitwerking of lichtberekening.

 

Neem contact met ons op en ervaar dat u met OPPLE de juiste keus maakt.