News

Waterproof Classic nu ook in dimbare versies!

Maak kennis met de nieuwste aanwinst van OPPLE Lighting: de Waterproof Classic, nu verkrijgbaar in DALI- en BLE-dimbare versies, zodat u volledige controle hebt over uw verlichtingsinstallatie. 
Afbeelding bij artikel
Tekst

Maak kennis met de nieuwste aanwinst van OPPLE Lighting: de Waterproof Classic, nu verkrijgbaar in DALI- en BLE-dimbare versies, zodat u volledige controle hebt over uw verlichtingsinstallatie. Het ontwerp van de Waterproof Classic is niet alleen strak maar ook zeer efficiënt, met een uitstekende 150 lm/W. Het verbeterde diffusorontwerp van het armatuur zorgt voor een gelijkmatige verlichting en brengt een nieuw niveau van consistentie in uw verlichtingsproject.

Ontworpen voor flexibiliteit, is dit armatuur geschikt voor zowel bedrading aan de achterkant als aan de zijkant, wat zorgt voor een soepele integratie in een breed scala aan installatiescenario's. De robuuste constructie wordt gecompleteerd door vandaalbestendige RVS montageklemmen, die een lange levensduur en veiligheid garanderen.

Dit armatuur is ook verkrijgbaar in uitvoeringen met voedingsschakelaars en optionele bedradingsdoorvoersets voor projecten met korte bestaande bedrading.

Media

Gerelateerd nieuws